FEM3 CAFÉ
Az ezerarcú kabát

Könczöl Veronika olyan kabátot tervezett, amely bármilyen időjáráshoz tökéletes, hiszen bármikor újra- és összecipzározhatóak a részei.

Könczöl Veronika, tervező elkészített egy olyan kabátot, amely többféleképpen is használható. A variálható kabát akár mellényként, vagy akár eső- és télikabátként is hordható, hiszen többek között az ujja és az alja is leszedhető a ruhadarabnak, sőt különböző színű részeket is lehet párosítani egymással.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: divat   divattervezés   kabát   ruha

2014. október 15. 11:43Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS