FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: a csontritkulás megelőzése

Dr. Marschalkó Péter, ortopéd főorvos válaszolt a nézők kérdéseire.Az ortopédus elmondta, hogy mozgással elkerülhetjük a csontritkulást. Az orvos azokat figyelmezteti leginkább a csontritkulás veszélyére, akik ülő munkát végeznek.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: csont   fem3café_szakértő

2015. július 1. 11:40Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Jó anya vagyok-e?
Skultéti-Szabó Katalin, szakpszichológus válaszolt a nézők kérdéseire.
tovább
Mozgással megelőzhetjük a csontritkulást
Dr. Marschalkó Péter, ortopéd főorvos a csontritkulás megelőzéséről, kialakulásáról beszélt a FEM3 Caféban.
tovább
A szakértő válaszol: Testvérféltékenység
A FEM3 Café nézők kérdéseire Majsai László, pszichopedagógus terapeuta válaszolt.
tovább
„Megelőzni lehet a testvérféltékenységet, megúszni nem!”
Majsai László, pszichopedagógus terapeuta beszélt arról, milyen jelei lehetnek a testvéri féltékenységnek és azt is elárulta, hogyan előzhető meg a probléma.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS