FEM3 CAFÉ
Mozgással megelőzhetjük a csontritkulást

Dr. Marschalkó Péter, ortopéd főorvos a csontritkulás megelőzéséről, kialakulásáról beszélt a FEM3 Caféban.A csontritkulásra már gyermekkortól figyelni kell, fontos a táplálkozásra és az elegendő mozgásra nagy hangsúlyt fektetni. A csontritkulást leghatékonyabban a kiegyensúlyozott, a legtöbb izmot érintő és a legtöbb csontot terhelő testmozgással lehet megelőzni.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: csont   fem3café_szakértő   mozgás   ortopédia

2015. július 1. 10:30Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Jó anya vagyok-e?
Skultéti-Szabó Katalin, szakpszichológus válaszolt a nézők kérdéseire.
tovább
Nem kell tökéletes anyának lenni!
A magazinok és a TV műsorok azt sugallják számunkra, hogy anyának lenni a világ legcsodálatosabb dolga, amiben minden csak szép és jó.
tovább
A szakértő válaszol: a koraszülés okai
Dr. Timmermann Gábor, szülész-nőgyógyász válaszolt a nézők kérdéseire a koraszüléssel kapcsolatban a FEM3 Caféban.
tovább
A szakértő válaszol: Testvérféltékenység
A FEM3 Café nézők kérdéseire Majsai László, pszichopedagógus terapeuta válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS