FEM3 CAFÉ
Berki fogadásból szakállt növeszt?

Krisztián a FEM3 Caféban megfogadta, ha a műsor közösségi oldala péntekig eléri a tízezer lájkot, megnöveszti szakállát.

Az elmúlt időszakban újra divatossá vált a szakáll viselés, ezért Berki Krisztián is elgondolkodott, azon hogy szakállt növeszt. A műsorvezető megfogadta, ha a FEM3 Café közösségi oldala péntekig eléri az ötezer lájkot, akkor ledobja a textilt, ha pedig a tízezret is megugorja a kedvelések száma, abban az esetben megnöveszti szakállát.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: berki krisztián   fem3café_szépség   szakáll

2015. július 1. 11:23Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS