FEM3 CAFÉ
Bayer Ilona, ahogy még nem láttad!

Magyarország első női híradós műsorvezetője, Bayer Ilona hozta el a FEM3 Caféba gyermekkori fotóit.

Gyönyörű gyermekkora volt, a nagyszülei nevelték fel Szolnokon, ahogy ő mondja a „Tisza- Zagyva ölelkezésénél”. Eleinte nagyon szerette is a vizet, ám hat éves korában úszóiskolába íratták, ahol majdnem megfulladt az első órán. Baleset érte a szalagavató előtti napon is, amikor párja elejtette őt, így a szalagavató napján hatalmas kínok közt táncolta végig a keringőt. A rádiózás világába teljesen véletlenül került be és azonnal meg is fertőzte őt az a világ. Véleménye szerint, ma is minden műsorvezetőt és riportert be kellene osztani egy fél évre híradózni, mert akkor tanulnák meg igazán a szakma minden fogását. Leértékeli a változást, ami azóta a médiában történt. Sokan elfelejtik, hogy a műsorvezetői szakma az egy szakma és ugyanúgy tanulni kell, mint bármi mást.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: bayer ilona   fem3café_babafotó

2015. július 1. 10:02Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS