FEM3 CAFÉ
Szexi tánccal a kiegyensúlyozott életért

A hastánc által nőiességet, finom és izolált mozgást lehet tanulni és emellett kitűnő mentális tréning is.Mindenkin, aki elkezdi a hastáncot, lehet látni a pozitív irányú változást. Kis idő elteltével a hastánctól kivirulnak, sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   hastánc   tánc

2015. június 29. 11:12Kapcsolódó anyagok
Popsi erősítés lábsúllyal
Minden nő álma az izmos, kerek fenék.
tovább
Plank technika a mélyizmok megerősítéséért
Bálint Nándor, személyi edző mutatott olyan egyszerű, otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat, melyekkel elérhető a sokak által áhított feszes has.
tovább
Vérpezsdítő tánc Tom Jones-ra!
A Botafogo táncegyüttes Tom Jones slágerére ropta a FEM3 Caféban.
tovább
Alakformálás holisztikus tornával
A gyakorlatok összetettsége teljesen leköti az elmét, így az agy kizárólag erre a feladatra koncentrál, ezáltal esélyünk sem marad a napi teendőkön, problémákon gondolkodni: pihenteti lelkünket és szellemünket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS