FEM3 CAFÉ
Alakformálás holisztikus tornával

A gyakorlatok összetettsége teljesen leköti az elmét, így az agy kizárólag erre a feladatra koncentrál, ezáltal esélyünk sem marad a napi teendőkön, problémákon gondolkodni: pihenteti lelkünket és szellemünket.A mozdulatsorok a két agyfélteke közti kapcsolatot is erősítik, ezáltal javul agyunk minden funkciója, figyelmünk és koncentrálóképességünk is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: alakformálás   fem3café_fitnesz   sport   torna

2014. október 13. 11:00Kapcsolódó anyagok
Popsi erősítés lábsúllyal
Minden nő álma az izmos, kerek fenék.
tovább
Plank technika a mélyizmok megerősítéséért
Bálint Nándor, személyi edző mutatott olyan egyszerű, otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat, melyekkel elérhető a sokak által áhított feszes has.
tovább
Vérpezsdítő tánc Tom Jones-ra!
A Botafogo táncegyüttes Tom Jones slágerére ropta a FEM3 Caféban.
tovább
Zsírégetés pomponos aerobikkal
Magyarországon 2005 óta van a cheerobic, mondta Jakab Gabriella a Cheerobic Team pompon csapat tagja és vezetője.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS