FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: tévhitek az álmokkal kapcsolatban

Zágon Judit, pszichológus, álomfejtő válaszolt a FEM3 Café nézőinek kérdéseire.A szakértő elárulta, a legnagyobb tévhit, hogy ha foggal álmodunk, az halált jelent. Ez ugyanis az önérvényesítésre vonatkozik.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: álom   fem3café_szakértő

2014. október 9. 11:42Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: mitől lehetünk boldogok?
Hegedűs Erika, életvezetési tréner várta a nézők kérdéseit az önbizalommal kapcsolatban.
tovább
Hogyan lehetünk magabiztosak?
Sok apró lépés kell ahhoz, hogy kellő önbizalmat szerezzünk, ami sok mindenen átsegíthet minket életünk során. De hogyan legyünk magabiztosak?
tovább
A szakértő válaszol: Visszahízhatunk zsírleszívás után?
Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebészt kérdezhették a nézők a zsírleszívással kapcsolatban.
tovább
Mikor érdemes a zsírleszívást választani?
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elmondta, ha zsírleszívás miatt fordulnak hozzá, először mérlegelni kell, hogy az illető le tudná-e adni a súlyfelesleget tornával, vagy valóban csak a plasztikai műtét segíthet.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS