FEM3 CAFÉ
Zsírégetés pomponos aerobikkal

Magyarországon 2005 óta van a cheerobic, mondta Jakab Gabriella a Cheerobic Team pompon csapat tagja és vezetője.A cheerleader hangulat, a pomponnal végzett gyakorlatok, az aerobic egészségmegőrző hatása jó hangulatúvá és igen népszerűvé tette a cheerobic órákat. A cheerobic az aerob és cardio edzésforma, amelyben az aerobik elemeit a cheerleading elemeivel ötvözik, pomponnal a kézben vagy akár pompon nélkül is.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: aerobik   fem3café_fitnesz   sport

2014. október 9. 12:00Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS