FEM3 CAFÉ
Az igazi problémákra kell odafigyelnünk!

Joshi Bharat Gyura Barbarával, a Szemem Fénye Alapítvány vezetőjével beszélgetett, aki első gyermekét daganatos betegség miatt vesztette el, és most második kisfia is rákkal küzd.Az emberek állandóan siránkoznak a mindennapos apróságokon pedig az igazi probléma nem ott kezdődik. Észre kellene venni például a mentőautókat, melyekben gyermekek vannak, mert az már igazi probléma, mondta Gyura Barbara.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: betegség   fem3café_joshi   joshi bharat   tragédia

2015. június 29. 11:19Kapcsolódó anyagok
Tóth Vera nem veszekszik párjával
Az énekesnő nagyon boldog párkapcsolatában. Szerelmével nem szoktak veszekedni, csupán vitatkozni…
tovább
Súlyos betegen is fitneszversenyeket nyer
Mészáros Mónikának több tumort is találtak a pajzsmirigyében. Legnagyobb álma, hogy eljusson az indiai fitnesz világbajnokságra.
tovább
Pamela úgy érzi, nehezen talál másik férfit…
Pamela úgy gondolja, nehezen fog megfelelő férfit találni. Szerinte kevesen fogadnák el, hogy neki Berki Krisztiántól van gyereke…
tovább
Cinthya szerint Viktor rivalizálni kezdett vele
Cinthya Dictator nehezen dolgozza fel a Varga Viktorral való szakítását, hiszen ő volt az első nagy szerelme.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS