FEM3 CAFÉ
Mi vezethet a koraszüléshez?

Sok betegséget okozhat a koraszülés, amit meg lehetne előzni. Erről beszélt Dr. Timmermann Gábor, szülész-nőgyógyász.Ha valaki koraszülöttként jön a világra, az az egész életére kihathat. De mi okozhatja a koraszülést? A FEM3 Caféban Dr. Timmermann Gábor, szülész-nőgyógyász beszélt erről.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: egészség   fem3café_szakértő   koraszülés   koraszülött

2015. június 30. 11:03Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: mikor kell orvoshoz fordulni visszérrel?
Dr. Sepa György, érsebész válaszolt a FEM3 Café nézőinek kérdésére a visszér-probléma kapcsán.
tovább
A szakértő válaszol: mitől lehetünk boldogok?
Hegedűs Erika, életvezetési tréner várta a nézők kérdéseit az önbizalommal kapcsolatban.
tovább
A visszér problémák megelőzése
Dr. Sepa György, érsebész beszélt arról, hogyan előzhetőek meg a visszér problémák.
tovább
Hogyan lehetünk magabiztosak?
Sok apró lépés kell ahhoz, hogy kellő önbizalmat szerezzünk, ami sok mindenen átsegíthet minket életünk során. De hogyan legyünk magabiztosak?
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS