FEM3 CAFÉ
Játékos gyermekjóga

Csudai Judit, jógaoktató beszélt a gyermekjóga jótékony hatásáról a FEM3 Café stúdiójában.A gyermekjóga lényege a mozgás és a játék. Mesébe ágyazva tapasztalhatják a gyermek a jóga sokrétű előnyét erőltetés nélkül. Ez a mozgásforma rengeteg fontos dolgot ad a gyerekeknek, amire szükségük van a mai világban: erőnlétet, belső figyelmet, egymásra odafigyelést, kreativitást, koncentrációt, kitartást, rugalmasságot, érzelmi intelligenciát és kikapcsolódást.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   gyerek   gyerekek   jóga

2014. október 7. 11:00Kapcsolódó anyagok
Plank technika a mélyizmok megerősítéséért
Bálint Nándor, személyi edző mutatott olyan egyszerű, otthon is könnyedén elvégezhető gyakorlatokat, melyekkel elérhető a sokak által áhított feszes has.
tovább
Ördögfiókából angyali gyereket
A nagyszülőknek és a szülőknek teljesen más a feladatkörük, mondta Skita Erika, kommunikációs hídépítő.
tovább
Vérpezsdítő improvizáció, lendületes dallamok
A FEM3 Café színpadán Pirity Andrea és Budai László.
tovább
Kézműves foglalkozással segítik a kórházban ápolt gyerekeket
Egy gyerekek számára nagy trauma lehet az, ha betegség miatt kórházba kerülnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS