FEM3 CAFÉ
Őszi hangulatjavító lakásdekor

Bánhidi Dóra, blogger mutatott ötletes tippeket arra, hogyan készíthetünk, néhány őszi termés felhasználásával csodás lakásdíszeket.

Egyre rövidebbek a nappalok, otthon és a kertünkben rengeteg alapanyag található hangulatos mécsesek készítéséhez. Alapnak használhatunk nagyobb üvegpoharakat, a díszítéshez pedig gallyakat, terményeket, gesztenyét, mandulát, fahéjat és diót.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: dekoráció   díszítés

2014. október 6. 12:36Kapcsolódó anyagok 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS