FEM3 CAFÉ
Pamela úgy érzi, nehezen talál másik férfit…

Pamela úgy gondolja, nehezen fog megfelelő férfit találni. Szerinte kevesen fogadnák el, hogy neki Berki Krisztiántól van gyereke…Berki Krisztián elköltözött Hódi Pamelától és kislányától. Pamela Joshinak elárulta, ez már többször felmerült köztük, ám most meghozták a döntést. Nati nem sokat vesz észre ebből az anyuka szerint, ugyanis eddig is alig látta Krisztiánt. Mindkettőjük számára a gyerek lett az első, már mindketten jobban szeretik Natit mint egymást. Ám a legfőbb probléma az, hogy Berkinek a munka a legfontosabb, és szinte alig volt a családjával. Pamela ezt nem tudja tovább tolerálni, rengeteget sírt már emiatt a két év alatt, most úgy érzi, emelt fővel képes kilépni ebből a kapcsolatból. Bár szerinte még nincs vége köztük mindennek, ugyanis számára Krisztián a férfi, nem tudja elképzelni egyelőre, hogy találna hozzá hasonlót. Szerinte kevés férfi tudná elfogadni, hogy Berki Krisztiántól van gyereke, és Krisztián és kevés férfit fogadna el Nati mostoha apukájának…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: berki krisztián   fem3café_joshi   gyerek   hódi pamela   párkapcsolat   szakítás

2014. október 6. 11:08Kapcsolódó anyagok
Berki Natasa indiai babamasszázst kapott
Máté Sangita, babamasszőz elárulta, Indiában minden kisbaba kap masszázst, az anyukák három hónapig sajátítják el a tudományt, majd otthon alkalmazzák.
tovább
Berki Krisztián már tanítja is a műsorvezetést?
Berki a TV2 Akadémia diákjainak tartott előadást ...
tovább
Berkit megviselte a családállítás eredménye?
Krisztián jelenleg úgy gondolja, hogy Pamelához fűződő kapcsolatának vége van, azonban a családállító szerint ez nem ilyen egyszerű.
tovább
Kézen fogva érkezett Berki és Czippán Anett a stúdióhoz
Eddigi nyugalmas életét alaposan felborította Berki Krisztián - vallotta be Anett.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS