FEM3 CAFÉ
A visszér problémák megelőzése

Dr. Sepa György, érsebész beszélt arról, hogyan előzhetőek meg a visszér problémák.Nemtől, kortól függetlenül jelentkezhetnek a visszér problémák. Ez nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly egészségügyi gondokat okozhat.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: betegség   fem3café_szakértő   megelőzés

2015. június 29. 11:18Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Visszahízhatunk zsírleszívás után?
Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebészt kérdezhették a nézők a zsírleszívással kapcsolatban.
tovább
Mikor érdemes a zsírleszívást választani?
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elmondta, ha zsírleszívás miatt fordulnak hozzá, először mérlegelni kell, hogy az illető le tudná-e adni a súlyfelesleget tornával, vagy valóban csak a plasztikai műtét segíthet.
tovább
Asztrológiáról és szabad akaratról Laár András
A színész sokat foglalkozik asztrológiával, még tanította is korábban...
tovább
A szakértő válaszol: A migrén és a fejfájás természetes gyógymódjai
A nézők kérdéseire Váradi Tibor, természetgyógyász válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS