FEM3 CAFÉ
Ördögfiókából angyali gyereket

A nagyszülőknek és a szülőknek teljesen más a feladatkörük, mondta Skita Erika, kommunikációs hídépítő.

A hétköznapokban a gyerekeket általában a szülők viszik az iskolába, az ő vállukat nyomja a felelősség, hogy érett felnőttet neveljenek a csemetéből. Hétvégén azonban sok gyermek a nagyszülőknél tölti a szabadidejét, amikor sokkal kevesebb kötelezettségnek kell megfelelni, így gyakran előfordul, hogy a nagymamánál angyalian viselkedő gyerekből, amint visszakerül a hétköznapok körforgásába, előbújik a kisördög.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: gyerek   gyerekek   gyereknevelés   nagyszülők   szülő

2015. június 26. 10:45Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS