FEM3 CAFÉ
Mikor érdemes a zsírleszívást választani?

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész elmondta, ha zsírleszívás miatt fordulnak hozzá, először mérlegelni kell, hogy az illető le tudná-e adni a súlyfelesleget tornával, vagy valóban csak a plasztikai műtét segíthet.Dr. Krasznai Zsolt sok olyan nővel találkozott már, akik a kitartó sportolás ellenére nem tudnak megszabadulni a zsírpárnától. Ám fontos leszögezni, hogy a zsírleszívás nem súlycsökkentésre való, hanem kontúrjavításra.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_szakértő   fogyás   plasztika   túlsúly   zsírbontás

2015. június 26. 10:52Kapcsolódó anyagok
Kifizetné Czippán Anett mellplasztikáját Berki Krisztián?
Czippán Anett elgondolkozott, hogy szülés után kés alá fekszik, ám végül nem érezte szükségét a plasztikai műtétnek...
tovább
Párkapcsolati asztrológia
Az asztrológia párkapcsolati kérdésekben is a segítségünkre lehet, ám nem szerencsés a horoszkóp alapján párt választani…
tovább
Baj Angelika élvezi, ha beszólnak neki az utcán
Magyarországon Angelikának van a legnagyobb beültetett mellimplantátuma, hogy ezzel is közelebb kerüljön az általa tökéletesnek tartott nőideálhoz.
tovább
Megbánják, akik drasztikus plasztikai műtétet vállalnak?
Ami az adásból kimaradt: Sokan megbánták, hogy drasztikusan megváltoztatták külsejüket.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS