FEM3 CAFÉ
Asztrológiáról és szabad akaratról Laár András

A színész sokat foglalkozik asztrológiával, még tanította is korábban...Laár András korábban tanított asztrológiát, a színész másfél évig napi szinten tanulmányozta a bolygók állást, és ennek hatásait. Elmondta, az asztrológia nincs ellentmondásban a szabad akarattal, csupán rámutat a dolgokra, nem pedig meghatározza azokat.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: asztrológia   fem3café_szakértő   horoszkóp

2014. október 2. 11:20Kapcsolódó anyagok
Lelki oka lehet, ha nincs teje az anyáknak
Az édesanyák sokszor aggódnak azon, hogy nem tudnak elég tejet adni csemetéjüknek, gyakran azonban éppen emiatt nem tudnak szoptatni.
tovább
A szakértő válaszol: A migrén és a fejfájás természetes gyógymódjai
A nézők kérdéseire Váradi Tibor, természetgyógyász válaszolt.
tovább
Természetes megoldás frontérzékenyeknek
Az őszi fronthatások gyakran felerősítik a fejfájást és a migrént.
tovább
A szakértő válaszol: Házi feladat otthon
A nézők kérdéseire Tenke-Molnár Eszter, tanító válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS