FEM3 CAFÉ
Párkapcsolati asztrológia

Az asztrológia párkapcsolati kérdésekben is a segítségünkre lehet, ám nem szerencsés a horoszkóp alapján párt választani…Sokan kíváncsiak arra, valóban összepasszolnak-e párunkkal, hová tart a párkapcsolatuk. Ebben akár az asztrológia is a segítségünkre lehet. Kiss József Zsolt, asztrológus volt a FEM3 Café vendége.
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: asztrológia   fem3café_szakértő   horoszkóp   párkapcsolat

2014. október 2. 10:49Kapcsolódó anyagok
Asztrológia szerepe a gyermeknevelésben
Kiss József Zsolt, asztrológus elmondta, hogyan nevelhetjük archetípusok szerint a gyerekeket, hogyan tudunk nekik a tanulásban segíteni?
tovább
Szerelmi horoszkóp a nyárra
A nyár nagy találkozások, komoly szerelmek és hirtelen fellángolások időszaka lehet. Gazsi Gizella, életvitel tanácsadó párkapcsolati tanácsai a Mokkában.
tovább
˝A nevünk meghatározza a sorsunkat˝
Ezúttal megtudhattátok, mi az összefüggés az asztrológia és a névválasztás között.
tovább
Az asztrológusok tudják, de nem mondhatják el a halál időpontját
Csillag Lilla elárulta, mi mindent lehet kiolvasni az emberek horoszkópjából, amihez csak a születési dátumra van szükség.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS