FEM3 CAFÉ
Fogamzásgátló módszerek a szoptatás alatt

Szoptatás alatt is teherbe lehet esni, Dr. Csermely Gyula, szülész-nőgyógyász főorvos elárulta, milyen védekezési módszerek ajánl.

Sok nő azt gondolja, hogy a szülés után a szoptatás alatt nem eshet teherbe. Ám Dr. Csermely Gyula, szülész-nőgyógyász főorvos elárulta, ez csak speciális esetben áll fent. Szerencsére vannak olyan fogamzásgátló módszerek, melyek a szoptatás alatt is biztonságosak.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fogamzásgátlás   nőgyógyász   szoptatás

2014. október 1. 10:55Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS