FEM3 CAFÉ
Nehéz döntést hozott Dobrády Ákos

Fiatalabb korában nagy kérdés volt számára, hogy a zene vagy a sport lesz-e élete meghatározó eleme.

Dobrády Ákos gyermekkorában nagyon sokféle sportot kipróbált és végül a kézilabda lett a kedvence, melyet hosszú időn keresztül űzött is. Az eleven fiú emellett a zenével is ismerkedni kezdett olyannyira, hogy idővel már szórakozóhelyeken is többször fellépett, amit nehezen tudott összeegyeztetni a kézilabda meccsekkel. Dobrády Ákos nehéz szívvel hagyta ott a csapatot, mert mint mondja, nagyon jó társaság jött össze, de végül a zene mellett döntött.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: dobrády ákos   fem3café_babafotó

2015. június 25. 11:21Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS