FEM3 CAFÉ
Lánya szerint sok titka volt Sztankay Istvánnak

Sztankay Orsolya Joshi Bharattal idézte fel legkedvesebb emlékeit édesapjáról.Sztankay Orsolya elmesélte, szülei elváltak, amikor elkezdett színészetet tanulni édesapjával élt, ami igazán különleges élmény volt számára. Orsolya szerint Sztankay István szeretett humorizálni, de magába forduló, visszahúzódó ember volt, sok titkot őrzött. Mindig is erős ember volt, aki hihetetlen aurával bírt, éppen ezért a család nehezen dolgozza fel, hogy elhunyt. Orsolya, elmondta, Sztankay István készült a halálra, csak még maga sem hitte el…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_joshi   gyász   színész   sztankay istván

2014. szeptember 29. 10:45Kapcsolódó anyagok
Súlyos betegen is fitneszversenyeket nyer
Mészáros Mónikának több tumort is találtak a pajzsmirigyében. Legnagyobb álma, hogy eljusson az indiai fitnesz világbajnokságra.
tovább
Müller Péter halálközeli élményéről
Müller Péter elmesélte Joshi Bharatnak hogyan élte meg, amikor meglőtték, és nagyon közel volt a halálhoz...
tovább
Itthon nincs esélye az agydaganatos kislánynak
Nadinnál két hónapja diagnosztizálták az agydaganatot, azóta a kislány napról napra rosszabbul van, már beszélni sem képes.
tovább
Pécsi Ildikó szerint Sztankay István hitt a túlvilágban
Két színészlegenda is elhunyt nemrég, Avar Istvánra és Sztaknay Istvánra emlékezett Pécsi Ildikó Joshi Bharattal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS