FEM3 CAFÉ
Súlyos betegen is fitneszversenyeket nyer

Mészáros Mónikának több tumort is találtak a pajzsmirigyében. Legnagyobb álma, hogy eljusson az indiai fitnesz világbajnokságra.Mészáros Mónika harminckilenc évesen lett fitneszversenyző, azóta már több versenyt is kiemelkedő eredménnyel zárt. Nemrégiben kiderült, hogy daganatos betegsége van. Ritka típusú daganata van, amely az esetek nyolcvan százalékában ugyan jóindulatú, de az övé a maradék húsz százalékba tartozik. A fitneszversenyző saját magának szeretné megmutatni, hogy bármire képes és szeretne erőt adni mások számára is. A következő célja az, hogy az indiai fitnesz világbajnokságon elindulhasson.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_joshi   fitnesz   mészáros mónika

2015. június 24. 11:02Kapcsolódó anyagok
Tóth Vera nem veszekszik párjával
Az énekesnő nagyon boldog párkapcsolatában. Szerelmével nem szoktak veszekedni, csupán vitatkozni…
tovább
Müller Péter halálközeli élményéről
Müller Péter elmesélte Joshi Bharatnak hogyan élte meg, amikor meglőtték, és nagyon közel volt a halálhoz...
tovább
Itthon nincs esélye az agydaganatos kislánynak
Nadinnál két hónapja diagnosztizálták az agydaganatot, azóta a kislány napról napra rosszabbul van, már beszélni sem képes.
tovább
Pécsi Ildikó szerint Sztankay István hitt a túlvilágban
Két színészlegenda is elhunyt nemrég, Avar Istvánra és Sztaknay Istvánra emlékezett Pécsi Ildikó Joshi Bharattal.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS