FEM3 CAFÉ
A fitball nagyon jó zsírégető módszer

A fitball segítségével könnyen elérhetjük a számunkra tökéletes alakot.A fitball egy óriás labda, amelyet eredetileg rehabilitáció során használtak. Ez a mozgásforma ma már az egyik legjobb zsírégető módszer, és nagyon könnyen lehet izmokat építeni vele.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitball   mozgás

2015. június 19. 11:12Kapcsolódó anyagok
Tüntessük el az úszógumit!
Nyáron sok pluszkiló felszaladhat a koktéloktól, palacsintáktól, lángosoktól. Nem kell azonban kétségbeesni, a FEM3 Caféban kiderül, hogyan szabadulhatunk meg tőlük!
tovább
Így lehet feszes melled jógával
Kovács Gyöngyi jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, amivel visszanyerhető a mell feszessége.
tovább
Ébredés könnyedén jógával!
Léteznek olyan jógagyakorlatok, melyek megkönnyíthetik a reggeli ébredést. Németh Gergő, jógaoktató a FEM3 Cafében megmutatta, milyen gyakorlatokat végezzünk.
tovább
Tornagyakorlatok a gerincbántalmak ellen
Ha gerincbántalmaktól szenvedünk, először orvoshoz kell fordulnunk, majd érdemes speciális tornagyakorlatokat végezni…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS