FEM3 CAFÉ
Kondákor Zsófinak nehéz volt otthagynia kislányát

Kondákor Zsófia és Kembe Sorel kislánya nemrégiben bölcsődébe került.

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel kislánya szeptember elején került be bölcsődébe. Zsófi az elején még kicsinek találta kislányát a bölcsihez, de most már megnyugodott, mert nagyon szimpatikus számára a hely és a dadus is. A kislány nagyon ragaszkodik édesanyjához ezért is féltek kicsit a bölcsödétől. Zsófinak nagyon nehéz volt az első nap, amikor ott kellett hagynia gyermekét, de szerencsére fokozatosan történt a beszoktatás, ez számára is könnyebbé tette az elválást.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: gyermek   kembe sorel   kondákor zsófia

2014. szeptember 15. 11:30Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS