FEM3 CAFÉ
Tegyük zölddé erkélyünket!

Egyre többen szeretnek déli gyümölcsöket termeszteni otthon. Megyeri Szabolcs, kertész szerint manapság a dísz- és haszonnövények közti határok elmosódnak. A kertész arra ösztönöz mindenkit, hogy bátran használjuk díszítés céljából a különböző gyümölcsfákat. A bodza bárhol megél és a virágzatából rántott ételeket is lehet készíteni. A bodza mellett a kertész többek között ajánlja még a sárga málna, szelídgesztenye, kivi és a citrom termesztését is a balkonon.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_kert   gyümölcsfa   kertészet   növény   növénytermesztés   virágba_borulva

2015. június 18. 10:50Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS