FEM3 CAFÉ
Tüntessük el az úszógumit!

Nyáron sok pluszkiló felszaladhat a koktéloktól, palacsintáktól, lángosoktól. Nem kell azonban kétségbeesni, a FEM3 Caféban kiderül, hogyan szabadulhatunk meg tőlük!Nick Márton Erik, személyi edző elárulta, hogyan tüntethetjük el a zsírpárnákat a hasunkról és az oldalunkról. Czippán Anett kipróbálta a zsírégető gyakorlatokat...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   fogyás   mozgás   sport

2015. június 23. 11:00Kapcsolódó anyagok
Így lehet feszes melled jógával
Kovács Gyöngyi jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, amivel visszanyerhető a mell feszessége.
tovább
Fogyj könnyen zumbával!
A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.
tovább
Tornagyakorlatok nagy pocakkal
Könnyű tornagyakorlatok kismamáknak a derékfájdalmak ellen.
tovább
Ébredés könnyedén jógával!
Léteznek olyan jógagyakorlatok, melyek megkönnyíthetik a reggeli ébredést. Németh Gergő, jógaoktató a FEM3 Cafében megmutatta, milyen gyakorlatokat végezzünk.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS