FEM3 CAFÉ
Ébredés könnyedén jógával!

Léteznek olyan jógagyakorlatok, melyek megkönnyíthetik a reggeli ébredést. Németh Gergő, jógaoktató a FEM3 Cafében megmutatta, milyen gyakorlatokat végezzünk.Pár perc alatt fel lehet ébreszteni a testet néhány egyszerű jógagyakorlattal, így jobban indul a nap, és sokkal hatásosabb mint a kávé!
Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   jóga   sport

2014. szeptember 12. 10:50Kapcsolódó anyagok
Így lehet feszes melled jógával
Kovács Gyöngyi jógaoktató mutatott olyan gyakorlatokat, amivel visszanyerhető a mell feszessége.
tovább
Fogyj könnyen zumbával!
A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.
tovább
Tornagyakorlatok nagy pocakkal
Könnyű tornagyakorlatok kismamáknak a derékfájdalmak ellen.
tovább
Tornagyakorlatok a gerincbántalmak ellen
Ha gerincbántalmaktól szenvedünk, először orvoshoz kell fordulnunk, majd érdemes speciális tornagyakorlatokat végezni…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS