FEM3 CAFÉ
Eltűnhet a kézírás?

A kézírás nagyon visszaszorult az elmúlt években, vajon előbb-utóbb teljesen eltűnik?Dr. Szőllőssy-Csoma Enikő, igazságügyi grafológus szakértő elmondta, habár az írásrutinunkra hatással van az, hogy nem írunk minden nap, attól nem kell tartani, hogy eltűnne a meglévő tudásunk. A grafológusok komplett jellemrajzot képesek készíteni egy vagy több oldalas írás vizsgálata alapján. Fontos kiemelni, hogy a grafológia nem szótárszerű, tehát betűk alapján nem lehet következtetéseket levonni. A gyermekeknél szükséges bevonni a rajzok vizsgálatát is, mert a szabványbetűktől nem tér el az írásképük, így sok mindent nem lehet leszűrni belőle.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: grafológia   grafológus

2015. június 18. 11:40Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS