FEM3 CAFÉ
Tornagyakorlatok a gerincbántalmak ellen

Ha gerincbántalmaktól szenvedünk, először orvoshoz kell fordulnunk, majd érdemes speciális tornagyakorlatokat végezni…A mély hátizmokra kevesebb figyelmet fordítunk, ezért gyengülésre hajlamosak. Turi Zsuzsanna, edző megmutatta, hogyan lehet ezeket is megedzeni. A gerinctorna megelőzésre is alkalmas, és sérülések után is sokat segíthet…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   gerinc   mozgás   torna

2014. szeptember 10. 10:46Kapcsolódó anyagok
Fogyj könnyen zumbával!
A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.
tovább
Tornagyakorlatok nagy pocakkal
Könnyű tornagyakorlatok kismamáknak a derékfájdalmak ellen.
tovább
A jóga elmélyíti a baba-mama kapcsolatot
A jóga kikapcsolódás a testnek és a léleknek egyaránt. Ha a baba és a mama együtt vesz részt a foglalkozáson, az még nagyobb öröm lehet számukra.
tovább
Berki Krisztián Natival a hátán táncolt
A Maminbaba mozgásforma lényege, hogy az anyukák babájukkal a hátukon táncolnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS