FEM3 CAFÉ
Gaál Noémi fiatalkorában nagyon félszeg volt

Gaál Noémi sosem gondolta, hogy a médiában dolgozik majd.

Gaál Noémi öt éves korában költözött fel családjával Budapest mellé. Édesanyja úgy gondolta, gyermekei számára több lehetőséget tud itt nyújtani, mint egy kis faluban. Gimnáziumban halk szavú és félszeg fiatal volt, még osztályfőnöke sem gondolta róla, hogy valaha olyan munkája lesz, ahol előtérben kell lennie. Maga is meglepődött, hogy végül a médiában kötött ki, hisz tinédzserkori énje szöges ellentéte volt mostani önmagának. Fiatal korában modellkedett is, amellyel nem tiltok célja volt, hogy félszegségét leküzdje.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_babafotó   gaál noémi

2015. június 19. 10:50Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS