FEM3 CAFÉ
Édesanyja hibásnak érzi magát Páll Mónika betegsége miatt

Páll Mónika édesanyja mesélt lánya betegségéről és küzdelmeiről.Páll Mónika agydaganatára 2010-ben derült fényt, a színésznő úgy gondolja, hogy túlhajtotta magát a munkában és a tanulásban egyaránt, és a túlzott megfelelési vágy tudta ennyire megbetegíteni őt. Mónika édesanyja saját magát is felelősnek érzi lánya betegségének kialakulásában. Az anyja elmondta, hogy úgy érzi belehajszolta gyermekét a túlzott teljesítménykényszerbe, és nem szerette úgy lányát, ahogy egy anyának kellett volna. Habár évekkel ezelőtt sikeres műtétet hajtottak végre Mónikán, idén januárban ismét kiújult az agydaganat nála. A betegség során Mónika megtalálta önmagát, habár teste gyenge, a lelke most boldog...

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: agydaganat   betegség   fem3café_joshi   pál mónika

2014. szeptember 9. 11:11Kapcsolódó anyagok
Hogyan előzzük meg a gyermekbaleseteket?
A FEM3 Caféban Dr. Bognár Zsolt gyermeksebész elárulta, mit tehetünk a balesetek megelőzése érdekében.
tovább
Ilyen volt modellként Balázs Klári!
Balázs Klári sosem volt csendes kislány. Gyermekkoráról és modell karrierjéről mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Nem szabad ráhagyni a gyerekre a hisztit
Regős Judit, családi tanácsadó elmondta, hogy nem szabad ráhagyni a gyerekre, ha hisztizik. Minden esetben kell valamilyen visszajelzést adni neki, mert így tanul és fejlődik.
tovább
Házi praktikák szódabikarbónával
A szódabikarbónát közel harmincféle módon lehet felhasználni a háztartásokban. Ezeket a házi praktikákat mutatta be Antal Vali, hatóanyag elemző.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS