FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint nagyszabású lemezbemutatóra készül

Gájer Bálint október elején tartja lemezbemutató koncertjét.Gájer Bálint születésnapja előtti estére tervezi a lemezbemutató koncertjét. Egy hatszázötven fős színházi termet béreltek ki, és két vendégelőadó is színesíti majd az estét. Nem csak az albummal, hanem a szervezéssel egyaránt foglalkozik. Gájer Bálint elmondta, hogy a swinges életérzés mindenképp megmarad a lemezén.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: énekes   gájer bálint   lemezbemutató

2014. szeptember 8. 11:15Kapcsolódó anyagok
Balássy Betty és Varga Feri: Ébredni valakiért
Hallgasd meg Balássy Betty és Varga Feri produkcióját!
tovább
Vastag Tamás: Ronan Keating - When You Say Nothing At All
Hallgasd meg, Vastag Tamás produkcióját!
tovább
Gájer Bálint: Egyszerű az élet
A FEM3 Caféban ezúttal Gájer Bálint gondoskodott a jó hangulatról.
tovább
Gájer Bálint: Elmaradt pillanatok
Hallgasd meg a Voice egykori versenyzőjének slágerét a FEM3Café színpadán!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS