FEM3 CAFÉ
Női panaszok gyógyítása gyógynövényekkel

Szabó György, természetgyógyász a különböző gyógynövények pozitív hatásairól beszélt.Gyógynövények rengeteg jótékony hatással rendelkeznek. A női betegségek ellen is számos gyógynövény létezik, amely képes segíteni a gyógyulást. Szabó György, füvesember elmondta, hogy a természetgyógyász nem kritizálhatja az orvos véleményét. A gyógynövényeknek nagyon jó kiegészítő hatásuk van a gyógyszerek mellett. A kettő együtt pedig akár húsz-harminc százalékkal is eredményesebb hatást képest hozni. A cickafark, diólevél és a palástfű egyaránt segíti a női panaszok enyhítését és gyógyítását. A női betegségeknél gyógynövény alkalmazása során hetven-nyolcvan százalékos gyógyulás is tapasztalható.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: betegség   gyógyítás   gyógynövény   természetgyógyászat

2015. június 22. 11:13Kapcsolódó anyagok
A stressz is hatással lehet a bélrendszerre
A sokakat érintő problémáról, az irritábilis bél szindrómáról beszélt Dr. Szegheő Péter, belgyógyász szakorvos.
tovább
Szakértő válaszol: Mit tegyek, ha beteg a gyerek?
Dr. Bense Tamás, gyermekorvos válaszolt a nézők kérdéseire.
tovább
A szülő a legjobb ápoló a gyermeknek
Fontos, hogy a betegség alatti időszakot otthon töltse a gyermek, és csak gyógyultan térjen vissza az iskolába.
tovább
Rengeteg a tévhit a méhnyakrákkal kapcsolatban
Szentesi Évánál 28 éves korában diagnosztizálták a méhnyakrákot. Történetét saját blogjában írta meg, ezúttal, pedig a megelőzésről beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS