FEM3 CAFÉ
Edzés egyedül vagy személyi edzővel?

A FEM3 Caféban Bálint Nándor, személyi edző beszélt arról, hogyan történik a sportolás egy edzővel…Néhány éve talán csak a világsztárok kiváltsága volt egy személyi edző, ma már azonban sokan veszik igénybe profik segítségét a fogyáshoz, alakformáláshoz. Bálint Nándor, személyi edző elmondta, nagyon fontos a gyakorlatok helyes végrehajtása, többek között ebben segít egy edző…
 

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   fitnesz   sport

2014. szeptember 8. 10:48Kapcsolódó anyagok
Fogyj könnyen zumbával!
A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.
tovább
Tornagyakorlatok nagy pocakkal
Könnyű tornagyakorlatok kismamáknak a derékfájdalmak ellen.
tovább
A jóga elmélyíti a baba-mama kapcsolatot
A jóga kikapcsolódás a testnek és a léleknek egyaránt. Ha a baba és a mama együtt vesz részt a foglalkozáson, az még nagyobb öröm lehet számukra.
tovább
Berki Krisztián Natival a hátán táncolt
A Maminbaba mozgásforma lényege, hogy az anyukák babájukkal a hátukon táncolnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS