FEM3 CAFÉ
L.L. Junior nem tud vezetni az allergiától

L.L. Junior évek óta küzd az allergia ellen, ha teheti nem vesz be gyógyszert, ám a tünetek sokszor még a vezetésben is megakadályozzák őt.

L.L. Junior nyolc éve küzd az allergiával, ilyenkor folyamatosan tüsszög és viszket az egész arca. Dr. Nékám Kristóf, allergológus elmondta, hogy ma Magyarországon körülbelül egymillió embert érint a parlagfű allergia, viszont csak a betegek fele alkalmaz valamilyen gyógyszeres kezelést. Az orvos szerint hetekkel, akár évekkel hamarabb érdemes nekiállni az allergia kezelésének. Fontosnak tartja kiemelni, hogy nem lehet gyógyítani a betegséget, csak a tüneteket lehet csökkenteni. Vannak alternatív kezelések, mint az immunterápia, amely során a beteg immunrendszerét készítik fel az allergiát ellen. L.L. Junior elmondta, hogy ismer olyanokat akik szteroidokkal védekeznek az allergiás tünetek ellen, de az allergológus szerint ezeknek a kezeléseknek évek múlva sok mellékhatása jelentkezhet.

Nézd meg a FEM3 Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3 Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: allergia   ll junior   nékám kristóf szakértő

2014. szeptember 8. 10:46Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS