FEM3 CAFÉ
Fogyj könnyen zumbával!

A zumba kitalálója Alberto Perez, aki egyik táncórája alkalmával otthon felejtette az aerobic zenéjét, így helyette a kedvenc latin kazettájára tartott edzést.A zumba egyesíti a latin és a nemzetközi zenét és táncmozdulatokat, így egy dinamikus, izgalmas és hatékony fitnesz program jön létre. Minden korosztálynak ajánlják, mert mindenki a saját képességeinek megfelelően hajthatja végre a gyakorlatokat. Kardió program lévén, heti többszöri alkalom nagyban elősegíti a fogyást is.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_fitnesz   fogyás   fogyaszt   mozgás   zumba

2015. június 18. 11:27Kapcsolódó anyagok
Edzés otthon: Így lehet szexi, izmos karod
Nick Márton Erik, személyi edző mutatott olcsó, egyszerű, otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatokat.
tovább
Tornagyakorlatok nagy pocakkal
Könnyű tornagyakorlatok kismamáknak a derékfájdalmak ellen.
tovább
A jóga elmélyíti a baba-mama kapcsolatot
A jóga kikapcsolódás a testnek és a léleknek egyaránt. Ha a baba és a mama együtt vesz részt a foglalkozáson, az még nagyobb öröm lehet számukra.
tovább
Berki Krisztián Natival a hátán táncolt
A Maminbaba mozgásforma lényege, hogy az anyukák babájukkal a hátukon táncolnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS