FEM3 CAFÉ
A szülő a legjobb ápoló a gyermeknek

Fontos, hogy a betegség alatti időszakot otthon töltse a gyermek, és csak gyógyultan térjen vissza az iskolába.

Az őszi időjárás miatt a gyermek pillanatok alatt meghűlhet. Fontos, hogy a betegség alatti időszakot otthon töltse a gyerek, és csak gyógyultan térjen vissza az iskolába. A vírusos betegségek lappangási ideje 1-3 nap körül van, és általában az első három nap fertőznek. Dr. Bense Tamás, gyermekorvos szerint nem szükséges multivitaminokat adni a gyermeknek, feltéve, ha elegendő zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt otthon. Ha mégis valamilyen vitamint szeretnénk a gyermek adni, akkor érdemes a gyerekorvos véleményét kikérni. Láz, hányás vagy hasmenés esetén mindenképpen még aznap orvoshoz kell fordulni. A szakértő legfontosabb tanácsa az, hogy otthon mindig legyen lázcsillapító.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: betegség   fem3café_szakértő   gyermek   orvos   vírus

2014. szeptember 3. 11:08Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS