FEM3 CAFÉ
A jóga elmélyíti a baba-mama kapcsolatot

A jóga kikapcsolódás a testnek és a léleknek egyaránt. Ha a baba és a mama együtt vesz részt a foglalkozáson, az még nagyobb öröm lehet számukra.



A jóga elemek mellett a játékosság is fontos szerepet kap a foglalkozásokon. A kicsiknek jóga közben mondókákat is mondhatnak az anyukák, így a gyerekek még jobban képesek ellazulni.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: baba   fem3café_fitnesz   jóga   kismama

2015. június 16. 11:03



Kapcsolódó anyagok
Berki Krisztián Natival a hátán táncolt
A Maminbaba mozgásforma lényege, hogy az anyukák babájukkal a hátukon táncolnak.
tovább
Megszületett Caramel kislánya, Szofi
Caramel párjának, Szilvinek francia felmenői is vannak, így a keresésnél azonnal beleszerettek a francia hangzású Szofi névbe.
tovább
Miért fontos, hogy rágjon a baba?
A Babapercekből kiderült, milyen összefüggés van a darabos ételek fogyasztása és a beszédfejlődés között.
tovább
Mindig reagáljunk a baba jelzéseire!
Tóthné Székely Éva, logopédus a hanggyakorlatokról beszélt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS