FEM3 CAFÉ
A szexualitás felélesztése szülés után

Várandósság alatt a nők nagy része fél attól, hogy megváltozik az alakja, ezt a félelmet kultúránk is erősíti.

Szülés után gyakori, hogy a párok nehezen tudják feléleszteni a szexuális életüket. Hevesi Kriszta, szexuálpszichológus szerint fontos, hogy a párok minden esetben nőként és férfiként kezeljék egymást, ne apaként és anyaként tekintsenek a másikra. Várandósság alatt a nők nagy része fél attól, hogy megváltozik az alakja, a félelmet kultúránk is erősíti, mindez okozhatja, hogy napjainkban ilyen mértékben kitolódik a gyermekvállalás. A szexuálpszichológus elmondta, hogy manapság, ha az anya állapotossága idején odafigyel az alakjára, akkor azért ítélik el, de ha nem foglalkozik vele, akkor pedig azért. A szexuális vágy felélesztésében a férfinak hatalmas szerepe van, udvarlással, odafigyeléssel és dicséretekkel segíthet a nőnek visszanyerni az önbizalmát.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: férfi   szex   szexi_valentin_nap   szexualitás   szülés

2015. június 16. 11:09Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS