FEM3 CAFÉ
Kert nélkül is lehet fűszernövény-ültetvényünk

Konyhai fűszernövényeket balkonon, ablak mellett vagy akár ablaktáblák között is könnyen termeszthetünk.Idehaza egyre gyakoribb, hogy balkonokon és teraszokon termesztenek fűszernövényeket. A konyhai fűszerek, mint például a menta, a lestyán és a rozmaring egy kis tudatos tervezéssel könnyen megtermelhetők kert nélkül is, mindössze biztosítani kell nekik az elegendő fényt otthonunkban.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.
 


Címkék: fem3café_kert   kert   növény

2015. június 15. 10:36Kapcsolódó anyagok
Minden, amit a balkonkertészetről tudni érdemes
Hasznos tippek az érdeklődőknek Domonyai András, gasztrobotanikustól.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS