FEM3 CAFÉ
Első nap nehézségei az iskolában

Az iskola első napja sok fiatal és szülő életében egyaránt egy rettegett dátum, főleg ha a gyermek első osztályba készül.

Sok fiatal és szülő aggódik a szeptember 1-je miatt. különösen abban az esetben, ha a gyermek első osztályba készül. Az első napok sokféle nehézséget rejthetnek magukban a kicsik számára. Nagyon fontos az iskola, illetve a pedagógusok felelőssége, hiszen ők azok, akik nap, mint nap látják a gyermekeket, ha valami problémát észlelnek, azt mindenképpen jelezniük kell a család felé, nem pedig szemet hunyni felettük.

Nézd meg a FEM3Café videóját!

Az iskolakezdéssel egy napon indult a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek, a másik páros pedig Váczi Gergő és Szalai Vivien.


Címkék: fem3café_szakértő   gyerek   iskola   pszichológus

2014. szeptember 1. 10:35Kapcsolódó anyagok


 

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS