FEM3 CAFÉ
Erre még te sem gondoltál: Ezzel a dekorral dobhatod fel a karácsonyi ünnepi asztalt

Tóth György mester virágkötő élővirágos karácsonyi asztaldíszt készíttetett a FEM3 Café műsorvezetővel a stúdióban. A szakértő elmondta, hogy mik azok a tradicionális színek és formák, amelyek leginkább passzolnak az ünnepi asztalra, és mire érdemes figyelni, hogy tökéletes legyen az összhang.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:55-től várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   fem3café   karácsony   tv2 live

2019. december 23. 12:32Kapcsolódó anyagok
Készíts te is papírdobozból lélegzetelállító karácsonyi dekorációt!
Mesebeli karácsonyi falurészlet készült a FEM3 Café stúdiójában, méghozzá nem másból, mint dobozból. A dekoráció szépsége az egyszerűségben rejlik, és nem kell hozzá más, mint egy kis kreativitás!
tovább
A hideg árnyalatok határozzák meg az idei év karácsonyi dekorációit
A karácsony egyik legfontosabb eleme az ünnepi dekoriáció, minden évben egyre több új trend jelenik meg. A zöld-piros dekorációk továbbra is aktuálisak lesznek az idei szezonban, azonban a kékes árnyálatok lesznek az idei év abszolút trendjei.
tovább
Karácsonyi dekoráció környezettudatosan
 A FEM3 Café vendége Iványi Krisztina az MVM. Paksi Atomerőmű kommunikációs főszakértője volt, aki a hulladékból újrahasznosított dekorációs lehetőségekről beszélt. Iványi Krisztina egy fontos lehetőséget osztott meg a nézőkkel, ugyanis az újrahasznosított dekorációk készítéséhez pályázatot hirdetett az MVM Paksi Atomerőmű. Az Alkotó Energia pályázat minden részletéért kattints a videóra!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS