FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő: "Amíg kifelé akartam kiteljesedni, addig mindig eltörtem"

A szabadságról beszélgetett Sütő Enikő a FEM3 Café műsorában, hiszen a magyar modell számára elengedhetetlen, hogy az ép lélek egy ép testben lakozzék.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   sütő enikő   tv2 live

2019. szeptember 6. 11:43Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő szerint ezért fontos a bizalom az emberek életében
Az ép lélekben ép test eheti témája a bizalom volt, melyről Sütő Enikő beszélgetett a FEM3 Café műsorvezetőivel. Elárulta, hogy a társadalomban milyen fontos szerepe is van ennek.
tovább
Sütő Enikő szerint először magunkon kell dolgozni ahhoz, hogy...
Nagy Adri és Ódor Kristóf a FEM3 Café stúdiójában Sütő Enikővel beszélgettek arról, hogy mi is kell az embernek a boldogsághoz. Vannak, akik semmiben sem szenvednek hiányt, mégsem tudják azt mondani, hogy boldogok lennének. Sütő Enikő szerint először belülre kell koncentrálni és magunkon kell dolgozni, ahhoz, hogy ezt a jóleső érzést megtapasztaljuk.
tovább
Sütő Enikő tanácsa: Készíts listát észrevétlen függőségeidről!
Mindenkinek vannak láthatatlan függőségei, ami lehet például kapcsolati is. Sütő Enikő szerint jó szenvedélyesen élni, ám ha már akadályoz minket és nem tudunk nélküle élni, az már bizony függőség. Egy külső szemlélő segítségével pedig érdemes ezekről listát készíteni, ám fontos, hogy nem a büntetés a cél, hanem az öntudat.
tovább
Magadra ismersz? Sütő Enikő szerint ilyenkor nincs harmónia a...
Motiválatlan vagy, gyorsan elfáradsz fizikailag, nem tudom megmondani, hogy épp jól vagy-e? Ilyenkor nincs egyensúlyban a lelked a testeddel. Nézd meg a beszélgetést, melyben Sütő Enikő elmondja, mit tehetünk ezekben az esetekben!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS