FEM3 CAFÉ
Készíts különleges őszi kopogtatót!

Az ősz sokaknak a kedvenc évszaka! Nem csoda hisz gyönyörű színekben és fényekben pompázik. Tóth György mestervirágkötő segítségével a FEM3 Caféban kiderült, hogyan készíthetőek egyszerűen ilyen különleges ajtó- és asztaldíszek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   fem3café   fem3café_sk   ősz   tv2 live

2019. szeptember 6. 11:11Kapcsolódó anyagok
Erre még te sem gondoltál: Ezzel a dekorral dobhatod fel a...
Tóth György mester virágkötő élővirágos karácsonyi asztaldíszt készíttetett a FEM3 Café műsorvezetővel a stúdióban. A szakértő elmondta, hogy mik azok a tradicionális színek és formák, amelyek leginkább passzolnak az ünnepi asztalra, és mire érdemes figyelni, hogy tökéletes legyen az összhang.
tovább
Készíts te is papírdobozból lélegzetelállító karácsonyi dekorációt!
Mesebeli karácsonyi falurészlet készült a FEM3 Café stúdiójában, méghozzá nem másból, mint dobozból. A dekoráció szépsége az egyszerűségben rejlik, és nem kell hozzá más, mint egy kis kreativitás!
tovább
A hideg árnyalatok határozzák meg az idei év karácsonyi dekorációit
A karácsony egyik legfontosabb eleme az ünnepi dekoriáció, minden évben egyre több új trend jelenik meg. A zöld-piros dekorációk továbbra is aktuálisak lesznek az idei szezonban, azonban a kékes árnyálatok lesznek az idei év abszolút trendjei.
tovább
Karácsonyi dekoráció környezettudatosan
 A FEM3 Café vendége Iványi Krisztina az MVM. Paksi Atomerőmű kommunikációs főszakértője volt, aki a hulladékból újrahasznosított dekorációs lehetőségekről beszélt. Iványi Krisztina egy fontos lehetőséget osztott meg a nézőkkel, ugyanis az újrahasznosított dekorációk készítéséhez pályázatot hirdetett az MVM Paksi Atomerőmű. Az Alkotó Energia pályázat minden részletéért kattints a videóra!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS