FEM3 CAFÉ
Ezek a szezon legnépszerűbb trendjei az esküvői dekorációkban

Bár lassan véget ér az esküvői szezon, nincs késő őszi mennyegzőben gondolkozni, persze az évszak változásával a színek és trendek is változhatnak. A témában a FEM3 Café vendége Molnár Csilla dekoratőr volt, aki mutatott néhány dekorelemet, ami nem csak hogy ősszel is megállja a helyét, de szuperül mutat bármilyen esküvőn!Címkék: esküvő   fem3café_sk   fem3 café

2019. szeptember 3. 11:19Kapcsolódó anyagok
Így tehetjük még természetközelibbé esküvőnket
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében, hogy természetközelivé tegyék az esküvőjüket. Stohl Lucát Molnár Csilla, mester virágkötő és dekoratőr lenyűgözte bemutatójávan a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Így lehetünk stílusosak és divatosak az esküvőkön
Bihari Ádám stílustanácsadó elmondta, hogy hogyan lehetünk stílusosak egy esküvőn, milyen szabályokra és irányelvekre érdemes figyelni az alkalmi öltözködés kapcsán.
tovább
Szenzációs hírrel jelentkezett Győrfi Pál: már két esküvőn is túl van
Második esküvőt tartott feleségével az OMSZ szóvivője, aki most 14 év boldog párkapcsolat után Isten színe előtt is kimondta a boldogító igent. Győrfi Pál megosztotta a nézőkkel a nagy alkalom részleteit, és elárulta azt is, hogy hova utaztak nászútra az esküvő után.
tovább
Így válaszd ki a tökéletes menyasszonyi csokrod
Minden esküvő meghatározó pontja a menyasszonyi csokor, aminek a kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolnánk. Chémeri Kinga virágkötő elárulta, mik azok a szempontok amelyekre érdemes figyelni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS