FEM3 CAFÉ
Kálloy Molnár Péter: ˝A lényeg, hogy egy apa legyen következetlen˝

Kálloy Molnár Péter és Kiss Ernő Zsolt színművészek a FEM3 Café-ban beszélgettek a gyermeknevelésről, az apai szerepről és a gyermekeik által felállított ranglétra megugrásáról.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   gyereknevelés   kálloy molnár péter   kiss ernő zsolt   túlféltés   tv2 live

2019. június 4. 11:25Kapcsolódó anyagok
A gyerekek igénye egyre hamarabb felébred a tanulás iránt
A gyerekek feladata más napjainkban, mint ami 10 évvel ezelőtt volt, hiszen naponta sokkal több információ jut el hozzánk, mint amennyi szükséges, így meg kell tanulni szelektálni, amit a fiatalok minél hamarabb elkezdhetnek, ám fontos, hogy ezt ne a szülők erőltessék rájuk.
tovább
Hogyan segítsünk eligazodni a gyerekeknek az online világban?
Fontos, hogy a tiltás helyett inkább mentoráljuk a gyerekeket az online világban. Bereczki Enikő, ifjúsági és generációs szakértő azt ajánlja mindenkinek, hogy kommunikáljunk a gyerekekkel, hiszen ők szeretnek erről beszélni, mert érdekesnek találják a digitális világot. Azonban a szociális készségek fejlesztésében fontos, hogy ne a kütyükön keresztül fejlődjön a gyerkőc, hanem valós emberi kapcsolatok által.
tovább
A Jóban Rosszban sztárja már igyekszik a spórolásra tanítani gyermekét
A japánok nálunk sokkal tudatosabbak, ezért is lehet az, hogy könnyebben megy nekik a spórolást. Kiss Ernő Zsolt elárulta, hogy feleségével megpróbáltak háztartási naplót vezetni, ami nem ment olyan könnyedén, mint azt gondolták. A gyereknevelésben azonban nagyon fontosnak tartják, hogy már fiatalon megtanítsák, hogy hogyan kell spórolni.
tovább
Lebukott: Pachmann Péter ezzel a trükkel figyeli meg gyermekeit
Pachmann Péter elárulta, mennyire folyik bele gyermekei életébe, Kiss-Nemes Veronika pszichológus pedig elárulta, hogy meddig terjedhet a szülő hatásköre, és mit tehetünk a gyermekünk bizalmáért.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS