FEM3 CAFÉ
Lassabb az árnövekedés, de vajon meddig drágul még az ingatlanpiac?

Balogh László gazdasági szakértőnk beszélgetett a FEM3 Café műsorvezetőivel a júniusban bekövetkező ingatlanpiaci változásokról és arról, hogy mire figyeljünk lakásvásárlásnál.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   fem3café_szakértő   ingatlanpiac   lakásvásárlás   tv2 live

2019. május 22. 11:44Kapcsolódó anyagok
Nem kell aggódni: A konditól nem lesz gerincferdülésünk
Szakértőnket leginkább aggódó szülők keresték telefonon, akik arról érdeklődtek, hogy a súlyemeléstől lehet-e gerincferdülésük gyermeküknek. Szerencsére megnyugtató választ kaptak, hiszen nyugodtan kondizhatnak, csak néhány apróságra kell odafigyelniük.
tovább
Így lehet a lehető leggyorsabban megszüntetni a gerincferdülést
Rengeteg fiatalnál megfigyelhető a gerincferdülés, ám ha nem veszik elég komolyan, akkor a későbbieknek komoly problémákat okozhat. 
tovább
Ezek lehetnek a gyanús jelei az anorexiának
Az anorexiát általában modellekhez, míg a bulémiát kétségbeesett tinikhez kötjük. Hogy mik a tünetek, és mit lehet tenni, ha bekövetkezik a baj, arról Gergely-Kosza Petra, pszichológus beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább
Ezt tegyük, ha kullancs mászott kis kedvencünkbe
Dr. Fodor Kinga, állatorvos elárulta, miért érdemes szakember által javasolt, bevizsgált készítményekkel küzdeni a paraziták ellen, valamit mit kell tenni, ha kullancs mászott a kis kedvencedbe. 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS