FEM3 CAFÉ
Így biztosan könnyebben megtanul írni a gyermeked

Polus Enikő, fejlesztőpedagógus a FEM3 Café műsorában mesélt a legizgágább gyerekek figyelmét is lekötő módszerekről, melyek a kézügyességet, íráskészséget fejlesztik - játékosan.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fejlesztőpedagógus   fem3café   gyerek   íráskészség   polus enikő   tv2 live

2019. május 15. 11:51Kapcsolódó anyagok
Fontos elv alapján neveli gyermekeit Laky Zsuzsi
Laky Zsuzsi őszintén mesélt arról a FEM3 Café műsorában, hogy bevonja gyermekeit a házimunka rejtelmeibe, ezzel próbálva kicsit előre tekintően nevelni őket. A szépségkirálynő kifejezetten figyel arra, hogy gyermekeit jó irányba terelje, igyekszik nekik mindig példát mutatni.
tovább
A védőoltás hatásos a hagyományos krupp ellen
Dr. Tausz István a kicsi gyerekeket érintő betegségről beszélt. A gyermekorvos elmondta, milyen tünetei vannak a kórnak, és mit lehet tenni ellene.
tovább
Keveházi Krisztina: Ha nem szereti a gyerek, nem kell erőltetni
Keveházi Krisztina szerint nincs finnyás gyerek, hiszen mindenkinek van olyan étel amit nem eszik meg.  Antal Emese dietetikus viszont azt javasolja a szülőknek, hogy kérjék védőnő segítségét, ha nagyon beszűkül a gyermek étrendje.
tovább
A hátrányos helyzetű gyerekeknek a tudás lehet a legnagyobb kincs
A Gondola program keretében hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoznak. Nekik szeretnének esélyt adni, hogy képességeikhez mérten jó középiskolában tanuljanak tovább. A kezdeményezés alapítója Janzer Frigyes mesélt erről a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS