FEM3 CAFÉ
Kiss Gergely önző döntést hozott meg feleségével harmadik gyermekükkel

Kiss Gergely, olimpiai bajnok vízilabdázó és Roboz Zsóka, életvezetési tréner beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetőivel arról, hogyan is működnek a testvéri kapcsolatok és, hogy milyen jelentése van a testvérsorrendnek az ember személyiségében.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café   kiss gergely   roboz zsóka szakértő   testvérek   tv2 live

2019. május 14. 12:16Kapcsolódó anyagok
Volt olyan karácsony, hogy Kiss Gergelyék négy nyelven beszéltek
Kiss gergely, háromszoros vízilabdázó apukaként a sportolást és a nyelvtanulást kötelezőnek tartja. Sziládi Hedvig pedagógus a szakértő szemszögéből világította meg a dolgokat. A beszélgetésből megismered a gyermekkori nyelvtanulás előnyeiről.
tovább
Meglopták a fürdőnadrágban karácsonyozó háromszoros olimpiai bajnokot
Kiss Gergely Ausztráliában gyerekeknek tartott edzőtábort, és a családja is elkísérte. Álmukban sem gondolták, hogy fényes nappal tulajdonítják el az értékeiket. A korábbi vízilabdázó a kellemetlen eset, valamint a pozitív élmények mellett a Téli Sportágválasztóról is beszélt.
tovább
Kiss Gergely 22 év párkapcsolat után elárulta a hosszú házasság titkát
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó úgy érzi, teljes az élete. Négy gyönyörű nő várja haza: három gyermeke és felesége, akivel már 22 éve él boldog kapcsolatban. A beszélgetés során kiderült, mitől működik a házasságuk, és milyen érzés volt, mikor kiderült, hogy harmadik gyermekük is lány lesz.
tovább
Mit tegyünk, ha a nagyszülők beleszólnak a kamaszok nevelésébe?
Roboz Zsóka életvezetési tréner válaszolt a telefonálók kérdéseire: elmondta, milyen eszközöket lehet alkalmazni, ha a kamaszgyerekek nevelését többen próbálják meg végezni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS